Početna Bela Vida 2013 U bojama brazilskog karnevala Bela Vida galerija u bojama brazilskog karnevala

Stručni tim Bela Vida galerije u srijedu, 24. jula, predstavit će novu postavku koja nosi naziv „U bojama brazilskog karnevala'. Postavku će otvoriti ambasador Brazila u BiH, Nj.E. José Augusto Lindgren Alves.

.........................................................................................................................................................

Ovoga puta ambijent Galerije bit će obojen snažnim i intenzivnim nijansama plave, žute, crvene i zelene uz upečatljive komade namještaja. Sve će pomalo podsjećati na haotičnost ulica za vrijeme karnevala, na obojena lica, vedrinu i snagu.

Bela Vida će na ovoj postavci ugostiti i beogradskog umjetnika Vladimira Staniševića koji će se javnosti predstaviti neobičnim dizajnerskim rješenjima.

Prethodna postavka, koja nosi naziv 'Svježina koralnih obala', javnosti će biti dostupna u holu Importanne Centra do 26. jula. Svi eksponati se mogu kupiti po sniženim cijenama.

Baner
Baner
Baner

Bela Vida d.o.o. :: Tel. +387 (0)33 26 46 60 :: Fax +387 (0)33 26 46 61 :: Zmaja od Bosne 7-7a :: Sarajevo :: e: info@belavida.ba