Početna Za posjetioce Bela Vida Gallery Zašto posjetiti Bela Vida Gallery

Bela Vida galerija će javnosti svaki mjesec predstaviti novu tematsku postavku i enterijere inspirisane različitim podnebljima, kulturama i trendovima.

Posjetioci će biti u prilici posjetiti izložbe u kojima će sva čula uživati, u prostoru  koji odiše lijepim mirisima, a moći će se degustirati i neke kulinarske poslastice. Pored informacija o namještaju i pratećim elementima predstavljenim tematskim postavkama, moći će se dobiti i informacija o ostalim proizvodima u ponudi predstavljenih kompanija.

Doći do proizvoda predstavljenih postavkom također nije nemoguće, uz besplatno asistiranje osoblja Galerije pri povezivanju zainteresovanih kupaca sa odnosnim kompanijama i njihovim predstavnicima.

Koncept svakako vrijedan posjete, tim više jer se na ovaj način olakšava potraga za kvalitetnim elementima, kojima ćete uljepšati vaš dom ili ured i, na taj način, oplemeniti vaš život.

 

Bela Vida d.o.o. :: Tel. +387 (0)33 26 46 60 :: Fax +387 (0)33 26 46 61 :: Zmaja od Bosne 7-7a :: Sarajevo :: e: info@belavida.ba